НачалоНовиниЧЕЗ закри академичната си година с полезни съвети към бъдещите стажанти

ЧЕЗ закри академичната си година с полезни съвети към бъдещите стажанти

30.05
2018
Share

Шестата сесия от третото издание на „ЧЕЗ Академия“ се проведе на 23 май. На финалната среща участниците в академията на ЧЕЗ получиха ценни съвети как успешно да се представят по време на интервю за работа, които биха могли да им помогнат при кандидатстване за стартиращата Стажантска програма на ЧЕЗ. Студентите и служителите от дирекция „Човешки ресурси“ на „ЧЕЗ България“ ЕАД обсъдиха конкретни казуси, които възникват на интервютата за назначаване на стаж и за работа. Накрая бяха разиграни и реални ситуации от тези важни моменти в живота на младите хора.

„Последното заседание на тазгодишната ЧЕЗ Академия имаше съвсем практическа насоченост. Целта ни от една страна е да помогнем на младите хора да придобият по-голяма увереност в своите умения и знания, а от друга да им дадем полезни съвети как да се справят на предстоящите интервюта за работа и за стаж. Очакваме ги да приложат наученото на тазгодишната Стажантска програма, която вече стартира“, каза Ралица Янева, ръководител отдел „Развитие на човешките ресурси“ в „ЧЕЗ България“.

ЧЕЗ Академия се провежда за трета поредна година. В нея могат да участват студенти от партньорските организации на ЧЕЗ – Технически университет, УНСС, Минно-геоложки университет, ВТУ „Тодор Каблешков“, Военна академия. Инициативата е част от политиката на ЧЕЗ в подкрепа на професионалното и кариерно развитие на младите хора. Следващото издание на ЧЕЗ Академия ще започне в началото на академичната учебна година 2018-2019 г.

 

 

 

Предишна новина Следваща новина
Списък с новини