НачалоНовиниРезултатите са публикувани на сайта!

Резултатите са публикувани на сайта!

27.03
2018
Share

Класирането на участниците в трети кръг на състезанието „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ е публикувано на сайта в секция http://stipendiant.com/results.

На първо място в тазгодишното издание на конкурса са класирани учениците от 12-ти клас на Професионалната гимназия по транспорт "Проф. Цветан Лазаров" от гр. Плевен с общ резултат 98.57 точки и индивидуална оценка на всеки един състезател - отличен 5.91. 

Второ място заеха представителите на Професионалната гимназия "Акад. Сергей  П.  Корольов" от гр. Дупница. Техният отборен резултат е 93.57 точки, а индивидуалната оценка на всеки един е отличен 5.61.

 

На трето място се наредиха представителите на Професионалната гимназия по механоелектротехника "Н. Й. Вапцаров" от гр. София с общ резултат 92.48 и резултат отличен 5.55.

 

Всички стипендианти на ЧЕЗ през 2017/2018 г. ще имат възможност да кандидатстват с оценките си от състезанието в четири висши учебни заведения - Техническия университет, Минно-геоложкия университет „Иван Рилски“, Колежа по енергетика и електроника и Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“.

 

 

 

 

Предишна новина Следваща новина
Списък с новини